HemHårHårinpackning för frissigt hår

Hårinpackning för frissigt hår

Vad är den bästa hårinpackningen för frissigt hår? Svaret är enkelt: Det är den som fungerar för dig. Det finns många utmärkta produkter på marknaden idag, men vilken som är rätt för dig beror på ditt hårs specifika behov. Om du vill veta vad den bästa hårinpackningen för frissigt hår är måste du förstå vad ditt hår behöver och sedan hitta en hårinpackning som ger det.

Bästa hårinpackningen för frissigt hår:

 1. Maria Åkerberg Hair Therapy 100 ml
 2. Maria Åkerberg Hair Mask 100 ml
 3. Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil 100 ml
 4. Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml
 5. Maria Nila True Soft Masque 250 ml

Bästa hårinpackningen för frissigt hår

1. Maria Åkerberg Hair Therapy 100 ml

Om du letar efter en bra hårinpackning, så behöver du inte leta längre. Vi svär på denna Hair Therapy Mask från Maria Åkerberg. Åkerberg, som är känd för sitt karaktäristiska långa, mörka hår, är en skönhetsexpert som har gjort det till sitt uppdrag att skapa hårprodukter som ger dig ett så vackert och hälsosamt hår som möjligt. Hair Therapy Mask är som ett lättviktigt balsam som gör att ditt hår känns mjukt, återfuktat och återfyllt.

 • Bästa hårinpackningen 2024
 • Utvecklad av Maria Åkerberg
 • Lättviktigt

2. Maria Åkerberg Hair Mask 100 ml

Vet du vad som är jobbigt med frissigt hår? Det är det där irriterande flygande håret som sticker ut överallt, fastnar på kläderna och fastnar i munnen. Sluta suga med Hair Therapy Hair Mask, ett måste för alla med frissigt hår.

 • Bra mot frissigt hår
 • Speciellt utvecklad för fastare hår
 • Ett måste för dig med frissigt hår

3. Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil 100 ml

Denna hårinpackningen är det perfekta botemedlet mot frissigt hår tack vare sitt rika innehåll av hårvänliga ämnen. Oljan är mild och passar alla hudtyper. Den kallpressade jojobaoljan är en universalprodukt som kan användas av hela familjen. Den guldgula oljan framställs genom skonsam kallpressning av fröna från jojobabusken. Oljan behöver inga konserveringsmedel, och är därför helt fri från dessa.

 • Botemedel mot frissigt hår
 • Rikt innehåll av hårvänliga ämnen
 • Mild olja som passar alla hudtyper

4. Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml är en mycket bra hårinpackning för frissigt hår. Olaplex No.8 är en koncentrerad hårinpackning som reparerar, ger glans och volym samtidigt som den återfuktar håret intensivt.

 • Bra hårinpackning för frissigt hår
 • Mycket koncentrerad
 • Ger glans, och volym

5. Maria Nila True Soft Masque 250 ml

Hårinpackningen Maria Nila True Soft Masque är en revolutionerande hårbehandling för torrt, skadat och frissigt hår. Den ger näring och fukt åt hårstrået, bekämpar frissighet och statisk elektricitet och förbättrar hårets kondition. Ingredienserna i masken innehåller bland annat arganolja som bekämpar frissighet, statisk elektricitet och ger glans.

 • Revolutionerande hårbehandling
 • Bra för torrt, skadat och frissigt hår
 • Ger näring och fukt åt hårstrået

Mer om hårinpackning för frissigt hår

Jag har alltid varit stolt över mitt hår och fått mycket beröm för det plus att en del ärligt har sagt att de är avundsjuka på mitt tjocka hårsvall. Det har känts som att jag ibland varit lite av en tjuv när jag fick tjockt och lockigt hår medans andra har tunt, fint och skört hår. Håret är så viktigt för alla. Det är enligt mig en stor del av ens identitet. Blir jag sjuk så märks det direkt på håret. Det blir glanslöst och allmänt trist även om jag har ett starkt hår. Men håret är kroppens barometer och mår jag bra så ser också håret bättre ut.

Hårinpackningar och åter hårinpackningar, jag älskar verkligen ordet hårinpackning i sig. Varje vecka har jag en procedur med hårinpackning. Efter att ha schamponerat och sköljt ur alla resterna så lindar jag en handduk om och kramar sedan försiktigt ur vattnet ur håret så att det inte droppar.

Jag har genom året använt så många olika sorters hårinpackningar att jag har svårt att komma ihåg alla. Men jag har alltid använt snälla produkter som tillför mycket fukt och närande ämnen. Satsat på riktigt bra märkesprodukter har jag alltid gjort då det oftast är utbildade frisörer som är med och ger råd om vad som är bra för håret och vad som bör finnas med i inpackningen.

Mycket fukt behöver mitt hår som har lockar, är ganska torrt och lätt blir frissigt. Så trots att jag har ett starkt hår så är det ändå ganska lätt att det blir lite skadat efter mina stylingar.
Så jag vill att min inpackning ska fungera milt men ändå kraftfullt och ge håret mycket fukt. Det får också gärna finnas någon härlig olja i som lugnar och även stärker samtidigt som jag vill ha glansigare hår efter inpackningen.

Eftersom jag bara schamponerar, jag använder aldrig balsam efter tvätten när jag ska göra inpackning, då är hårstråts fjällskikt öppet och alla hårstrån kan suga åt sig alla härligheterna som finns i inpackningen.

Jag applicerar ordentligt av inpackningen så det täcker alla hårstrån ordentligt. Att massera hårbotten när appliceringen är klar hör också till min rutin. Sedan använder jag en gles kam och kammar försiktigt igenom hela håret, då är jag säker på att inpackningen nått alla hårstrån.

Har jag mindre tid så följer jag verkningstiden som står på inpackningen men oftast så sover jag med den över natten. Det kan absolut inte skada håret på något sätt. Jag tar ett stort sjok aluminiumfolie och virar om håret och ser till så att allt hår täcks. Över det någon form av plast. Det kan i nödfall vara en stor plastpåse/plastkasse som är ren.

Oftast använder jag tunna duschmössor av plast. Är de för stora så det finns risk att folien åker av under natten så därför snor jag ihop en tåt och fäster med ett par hårspännen i kors så att det sitter. Av folien blir det en värmeutveckling och plasten gör att den stannar kvar.

Oljor är alltid bra för frissigt hår och det ingår allt oftare härligt väldoftande sådana i inpackningar.

Bäst resultat får jag alltid när jag har både shampo, balsam, inpackning och stylingprodukter från samma märke. De blir ett team som jobbar bra tillsammans. När jag sköljer ur inpackningen på morgonen så avslutar jag med balsam, då är jag säker på att fjällskiktet stängs och näringen från inpackningen är inbäddad och fin i hårstråna.

Leave a Comment