HemHårBästa volymschampot

Bästa volymschampot

Hur får man mer volym i håret? Med ett bra volymschampo kan du få känslan av både fylligare och lättare hår. Här tipsar jag om det bästa volymschampot enligt mig och några bra alternativ jag provat senaste tiden. Jag upplever att alla i listan håller vad de lovar så förhoppningsvis kan jag med dessa inspirera dig att hitta det bästa volymschampot för just ditt hår.

Hairband – För mer volym i håret

Om du har väldigt tunt och skadat hår kanske det inte räcker med att bara byta till ett bra volymschampo, håret kanske också kan behöva en liten skjuts på vägen eller en lösning under tiden ditt hår får återhämta sig. När jag i perioder haft lite sämre hårkvalitet eller då jag bara vill ha en riktig wow-effekt har jag skapat ett fylligare hår med ett så kallat Hairband från Hairtalk. Ett hairband är ett alternativ till löshår då det ger volym direkt men är superenkelt att ta på och av vid behov. En räddare i nöden!

Volymschampo

1. Löwengrip Level Up Volumizing Shampoo 250ml

Det bästa volymschampot enligt mig! Få mer volym och känslan av salongtvättat hår med detta volymschampo från Löwengrip. Tycker att schampot ger håret en lättare känsla utan att tynga ner det och det hålls fräscht längre. Ett annat plus är att den luktar gott!

  • Vegansk formula
  • Tillför fukt utan att tynga ner
  • Doftar gott

2. Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo 250ml

För dig med tunt hår eller som lider av håravfall kan jag verkligen rekommendera Kevin Murphys Plumping Wash schampo som ger ett tjockare och fylligare svall. Det luktar även gott vilket såklart är ett plus!

  • Cruelty free
  • Gör håret tjockare och fylligare
  • Ökar hårtillväxt

Bra volymschampo – Varför?

Oavsett om du har lockigt, rakt, tjockt eller tunt hår så kan ett riktigt bra volymschampo och tillhörande volym-hårprodukter göra håret fylligare, lättare och fräschare utan att för den delen torka ut det. Kombinera gärna med volymprodukter som balsam eller mousser och sprayer innan du fönar håret för bästa effekt.

Hur får man mer volym i håret?

Det viktigaste för att håret ska få mer volym är att använda produkter anpassade för ändamålet. Ett bra volymschampo skapar en tunn hinna runt strået som gör att det känns tjockare och håret fylligare. Har du naturligt mycket fukt i håret så kan det kännas tungt om du inte använder rätt produkter. Volymschampon kan torka ut håret en aning, så att det lättare lyfter från roten. Alla hår fungerar olika så testa dig fram vad som passar dig bäst.

Leave a Comment