HemTänderTandkräm för vitare tänder

Tandkräm för vitare tänder

Det finns många tandkrämalternativ. Det kan vara svårt att hitta den bästa tandkrämen för vitare tänder. Men det behöver det inte vara. I den här artikeln ska vi prata om olika typer av tandkräm, de olika ingredienserna de innehåller och vilken tandkräm som ger dig vitare tänder.

Bästa tandkrämen för vitare tänder:

 1. Brilliant Smile WhiteningBoost Toothpaste 20 ml
 2. Beconfident Multifunctional Whitening Toothpaste Extra Mint 75 ml
 3. Brilliant Smile WhiteningEvo Toothpaste 65 ml
 4. Weleda Ratanhia Toothpaste 75 ml
 5. Weleda Salt Toothpaste 75 ml

Bästa tandkrämen för vitare tänder

1. Brilliant Smile WhiteningBoost Toothpaste 20 ml

Det är den mest effektiva, säkra och naturliga tandkräm som du kan hitta. Den bleker tänder och tandkött på bara 2 veckor och är fri från skadliga slipmedel som kan skada ditt tandkött eller dina tänder. Den har en mild, myntsmak som rengör dina tänder utan att irritera ditt tandkött. Ingredienserna hjälper också till att förebygga karies genom att förhindra plackuppbyggnad på dina tänder. Och den tar också bort ytliga fläckar och ger dig vitare tänder genom att eliminera ytliga missfärgningar på dina tänder. och det har bevisats att den tar bort ytliga fläckar och ger dig vitare tänder på så lite som två veckor!

 • Effektiv, säker och naturlig tandkräm
 • Bleker tänder och tandkött
 • Fri och skadliga slipmedel

2. Beconfident Multifunctional Whitening Toothpaste Extra Mint 75 ml

För att säkerställa att Beconfident Multifunctional Toothpaste är säker och effektiv genomförde Beconfident en klinisk studie på fyra veckor. Studien genomfördes i enlighet med riktlinjerna för god klinisk praxis och ADA:s riktlinjer för testning av tandkrämer och tandblekningsprodukter. Beconfident® Multifunctional Whitening Toothpaste innehåller en blandning av fluorid, kaliumnitrat, kalciumfosfat, zink, vitt kol och kalciumperoxid för att ge användaren bästa möjliga munvård.

Tandkrämen lämnar dina tänder med en fräsch och ren känsla.

 • Säker och effektiv tandkräm
 • Innehåller fluorid, kaliumnitrat, kalciumfosfat, zink, vitt kol och kalciumperoxid
 • Bra för munhygienen

3. Brilliant Smile WhiteningEvo Toothpaste 65 ml

Brilliant Smile Whiteningevo Toothpaste 65 ml är en effektiv blekande tandkräm som har utvecklats av Brilliant Smiles i samarbete med experter på munhälsa och tandvård för att ge ett säkert och naturligt sätt att bleka dina tänder. Tandkrämen innehåller aktiva ingredienser som löser upp ytliga missfärgningar och försiktigt rengör tänderna utan att skada emaljen, så att ditt leende känns fräscht och rent.

Som ett resultat av de aktiva ingredienserna i tandkrämen kommer dina tänder att bli vitare än någonsin tidigare. Denna vitare effekt garanteras inom tre månader efter användning och håller i sig i 2-3 veckor efter att man slutat använda produkten. Brilliant Smile whiteningevo tandkräm är inte skadlig för emaljen eller känslig för användarna.

 • Effektiv och blekande tandkräm
 • Aktiva ingredienser som löser upp missfärgningar
 • Tänderna blir synligt vita

4. Weleda Ratanhia Toothpaste 75 ml

Tack vare den indiska tandkrämen Weleda Ratanhia kan du njuta av ett hälsosamt leende utan att behöva kompromissa med smaken. Dessutom är tandkrämen gjord på naturliga ingredienser och är hållbar. Tandkrämen är bra för att behålla vitare tänder.

 • Ger dig ett hälsosamt leende
 • Smakar gott
 • Gjort på naturliga ingredienser

5. Weleda Salt Toothpaste 75 ml

Vem säger att tandkräm bara är till för att borsta tänderna? Tandkräm med havssalt är ett utmärkt sätt att få in naturliga mineraler i din dagliga rutin. Munskölj från Weleda hjälper dig att försiktigt rengöra munnen medan pepparmintsmaken fräschar upp din andedräkt. Dessutom är den mycket bra för dig som bryr dig om att ha vita tänder.

 • Tandkrämen är baserad på havssalt
 • Utmärkt sätt att få in mineraler i din rutin
 • Rengör försiktigt munnen

Mer om tandkräm för vitare tänder

Vita tänder är något vi nog alla vill ha och det finns riktigt effektiv hjälp! Det finns många olika typer av metoder och behandlingar ute på marknaden, men en av de bästa är tandkräm för vitare tänder!

Tandkräm för vitare tänder är effektivt

Fördelen med tandkräm för vitare tänder, är att den är lätt att tillföra i sin vardag när man borstar tänderna. Du slipper gå till kliniker och utföra dyra, regelbundna behandlingar för att bleka tänderna vita. En tandkräm för vitare tänder förhindrar och motverkar att det uppstår ytliga missfärgningar och ger just den där effekten man vill ha av ett vitare leende. En tandkräm som ger vitare tänder, kan du känna dig säker med utan risk för skador på emaljen. På tandkliniker där man bleker tänderna, kan istället långvariga behandlingar ge emaljskador. Genom att istället använda tandkrämer som gör tänderna skinande vita, sparar du både pengar och skonar emaljen!

Tips inför köpet av tandkräm för vitare tänder

Ett tips innan du köper en tandkräm för vitare tänder, är att först fundera ut hur mycket du är beredd att betala och om priset avgör eller själva produkten. Ett klokt råd är att det faktiskt kan vara mer värt att betala lite mer för en riktigt bra tandkräm som skapar det där vackra leendet. En varm rekommendation är att noga välja ut den tandkräm för vitare tänder som har både skyddande egenskaper och är skonsam mot tänderna. Ett annat bra tips är att testa dig fram! Många tandkrämer för vitare tänder har olika sammansättningar av innehåll. Vissa innehåller mer fluor, medan andra har mer slipmedel. Idag har dessa typer av tandkrämer utvecklats enormt på marknaden och de flesta är idag mycket skonsamma för hela munnen. Har du till exempel känsligt tandkött, så finns det bra blekande tandkrämer som både skonar tandköttet och gör emaljen skinande vit ändå.

Användning och fördelar med blekande tandkräm

När du använder en tandkräm för vitare tänder, finns det några bra saker att tänka på. Många tandkrämer som gör tänderna vita innehåller ett mildare slipmedel som kan ge vita tänder snabbare, men man ska tänka på att absolut inte borsta för hårt. Borsta gärna med en mjuk borste. Borstar du tänderna för hårt, kan du skada emaljen och tandköttet. Du kan använda tandkräm för vitare tänder både morgon och kväll samt se till att skölja munnen ordentligt efter användning. Fördelarna med denna typ av tandkräm är att den successivt tar bort missfärgningar från kaffe, rödvin, cigaretter, te eller annat som kan missfärga tänderna. Många tandkrämer som ger vitare tänder, kan även med fördel motverka plack och beläggningar. En annan fördel med dessa unika tandblekande tandkrämer, är att du inte först behöver bleka dina tänder hos tandläkaren för att få en fullgod effekt. Tandkräm för vitare tänder fungerar utmärkt att starta med från början.

Hur snabb effekt med vitare tänder?

Tänk på att ha lite tålamod då man inte kan förvänta sig resultat efter endast en borstning. Resultatet och tiden beror mycket på hur missfärgade dina tänder är och på dina grundförutsättningar. Man kan räkna med att det tar någon vecka eller två för fullgott resultat. När du väl fått de där vita tänderna som du är stolt över, kan du slippa att försöka gömma ditt leende för omvärlden. Vitare tänder är vackert och med tandkräm för vitare tänder kan du le mot världen och den ler tillbaka mot dig!

Leave a Comment