HemNaglarNagellack för fransk manikyr

Fransk manikyr med färg

Letar du efter det bästa nagellacket för fransk manikyr hemma? Här är mina favoriter när det gäller fransk manikyr med färg! Jag har jämfört olika nagellack och valt ut fem favoriter baserat på torktid, färg, hållbarhet, pris och andras recensioner.

Nagelförlängning och nagelförstärkning

Har du väldigt sköra naglar skulle jag rekommendera att i stället besöka en salong, exempelvis Sveriges skönhetscenter som erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning i Stockholm. På så vis vet du att du får ett så bra resultat som möjligt och hjälp av proffs inom området. De erbjuder allt från lagning av nagel till nagelförlängning i gelé och nagelförstärkning i fransk manikyr.

Bästa nagellacket för fransk manikyr med färg:

 1. Essie Classic Not Red-y for Bed Collection
 2. IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe
 3. Essie Nail Polish 15 Sugar Daddy
 4. Essie Nail Polish Summer Soul-Stice
 5. IsaDora Sugar Nails 131 Lemon Soda

Bästa nagellacket för fransk manikyr

1. Essie Classic Not Red-y for Bed Collection

Nagellack nudefärgat

Classic Not Red-y for Bed är en ljusrosa nyans som ger dina naglar den perfekta mängden lack. Färgen har lite röda inslag som gör att den poppar lite, vilket är perfekt för fransk manikyr med färg. Jag brukar kombinera detta nagellack med ett ljusare rosa som bas för bästa resultat.

 • Mjuk rosa nyans med röda inslag
 • Enkelt att ta en perfekt mängd lack
 • Bra hållbarhet

2. IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe

Nagellacket har en speciell formula som ger dig sammetsmatta naglar! Inspirerad av lyxiga tyger som satin, sammet och taft, ger detta hållbara, snabbtorkande nagellack dina naglar en trendig, glamorös nyans. Nagellacket är diskret och passar därför utmärkt för fransk manikyr.

 • Formula som ger matta naglar
 • Inspirerad av satin, sammet och taft
 • Hållbart och snabbtorkande

3. Essie Nail Polish 15 Sugar Daddy

Essie Nail Polish har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en smidig manikyr. Nagellacksformeln bibehåller hög salongskvalitet och gör att lacket håller länge. Använd två lager nagellack och sedan topplack för bästa resultat. Nagellacket är diskret och passar därför utmärkt för fransk manikyr.

 • Professionell borste ger exakt applicering
 • Essie ger en smidig manikyr
 • Lacket håller länge

4. Essie Nail Polish Summer Soul-Stice

Om det är sommar och du vill matcha solen är detta ett lack för dig. Ta fram en söt gul klänning och se till att du är skyddad från UV-strålarna. Essie har två vackra nyanser för dig: Summer Soul-Stice och Sugar Daddy.

Detta är Soul-Stice, ett nagellack med en trendig färgkombination. Nagellacket är perfekt för fransk manikyr med färg.

 • Inspirerad av solen
 • Skyddar mot UV-strålar
 • Bra för fransk manikyr

5. IsaDora Sugar Nails 131 Lemon Soda

Sugar Crush nagellack är den senaste produkten från IsaDoras berömda och omtyckta kollektion av nagellack. Den har en ”sockrig” konsistens i matta skimrande nyanser. Gnistra extra mycket med detta hållbara nagellack med hög effekt!

Sugar Crush-nagellacket är perfekt för fransk manikyr eftersom det är diskret och passar de flesta. Flaskan innehåller 6 ml färg som håller i upp till 7 dagar om den används en gång dagligen.

 • Sockrig konsistens
 • Matta och skimrande nyanser
 • Lämpad för fransk manikyr

Mer om fransk manikyr med färg

Fransk manikyr är ett samlingsbegrepp för ett specifikt sätt att måla naglarna. Principen är relativt enkel: en färg ska ligga precis på nagelns topp och resten av nageln ska ha en valfri färg som matchar med färgen på toppen. Bästa nagellacket för fransk manikyr är täckande och lätt att applicera samt ger ett jämnt och fint resultat.

5 Tips för fransk manikyr hemma

 1. Tvätta händerna
  Tvätta alltid händerna, nagelbanden och naglarna noggrant med tvål innan du börjar för att få bort eventuell fett eller olja. Om du har lackade naglar sedan innan så bör du alltid ta bort nagellacket med en anpassad produkt för nagellackborttagning.
 2. Fila och klipp
  Fila ner ojämnheter, klipp bort skadade ytor och tryck försiktigt ner nagelbanden innan du börjar med lacket. Du kan med fördel även massera nagelbanden med en återfuktande nagelolja eller en kräm, men se till att nageln i sig inte är täckt av olja, då fäster inte färgen lika bra.
 3. Tunna lager
  För att få en snygg fransk manikyr bör du börja med att pensla ett lack i valfri färg över hela nageln. Börja alltid med ett tunt första lager och se till att det torkat ordentligt. När du har en bra och torr bas applicerar du ett tunt och smalt lager i en annan färg precis i toppen på nageln för att få till en elegant fransk manikyr.
 4. Våga färg
  Även om en klassisk fransk manikyr har en neutral grundfärg med en vit eller ljus nyans på toppen av nageln så kan du välja precis vilka färger du vill. Det är populärt att exempelvis invertera manikyren och måla en ljusare färg som grund och en mörkare färg som topp. Fransk manikyr med färg ger ett iögonfallande resultat och dramatisk känsla.
 5. Topplack
  Avsluta alltid med ett bra topplack, dels för att få lacket att sitta längre då topplack binder ihop lagren, men också för att få en extra glans som ger dina naglar den där perfekta finishen.

Leave a Comment