HemNaglarNagellack för sköra naglar

Nagellack för sköra naglar

Har du sköra naglar? Jag hör dig! Det är svårt att hitta ett nagellack som faktiskt stärker dina naglar, men du kan vara säker på att jag har gjort research. Här är mina bästa tips på det bästa nagellacket för sköra naglar.

Bästa nagellacket för sköra naglar:

 1. Essie Treat, Love & Color Mauve-Tivation #95 13,3 ml
 2. IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe
 3. Essie Nail Polish 15 Sugar Daddy 13 ml
 4. Essie Nail Polish Summer Soul-Stice 13.5 ml
 5. IsaDora Sugar Nails 131 Lemon Soda 6 ml

Bästa nagellacket för sköra naglar

1. Essie Treat, Love & Color Mauve-Tivation #95 13,3 ml

Ett fantastiskt nagellack i en diskret färg som fungerar som nagelförstärkare och nagellack i ett! Detta nagellack är både fint för ögat och kanske det bästa nagellacket för sköra naglar som jag provat hittills.

 • Vacker blandning av röd pastell
 • Skapad av Essies experimentella team
 • Vårdande

2. IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe

Vill du måla dina naglar i en trendig nyans men har inte tid att vänta på att nagellacket ska torka? Är ditt nagellack flisigt redan efter en veckas målning? IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe är produkten du letar efter. Nagellacket torkar väldigt snabbt och har en stark färg. Den enda nackdelen är att den flagnar lite snabbt, men annars är den jättebra. Nagellacket skyddar även bra, vilket såklart är ett plus.

 • Trendig nyans
 • Nagellacket torkar snabbt
 • Flagnar lite snabbt

3. Essie Nail Polish 15 Sugar Daddy 13 ml

En klassisk nyans för den moderna kvinnan, detta rika och romantiska lack är en färg att räkna med. Sugar Daddy är en underbar blandning av fuchsia/rosa och röd/orange undertoner, och är en klassisk dag- och nattnyans som gör att dina naglar ser överdådiga ut. Nagellacket är skyddande och därför bra för sköra naglar.

 • Nagellack för den moderna kvinnan
 • Blandning av fuchsia, rosa, röd och orange
 • Bra för sköra naglar

4. Essie Nail Polish Summer Soul-Stice 13.5 ml

Summer Soul-Stice kombinerar mjuka pastellfärger med solens färger. Detta nagellack av högsta kvalitet är baserat på den mest avancerade tekniken, vilket garanterar en professionell manikyr med en vacker finish och långvarig färg. Nagellacket är mycket lätt i konsistensen och ger dig en fantastisk glans.

Nagellacket är hälsosamt och skyddar den naturliga nagelytan från skador och UV-strålar.

 • Flera mjuka pastellfärger
 • Representerar solens färger
 • Skyddar sköra naglar

5. IsaDora Sugar Nails 131 Lemon Soda 6 ml

Vet du vad som är jobbigt med vanligt nagellack? Det finns bara i en färg: det gråvita som påminner oss om tänderna på en ivrig kaffedrickare. Vad är det för kul med den sortens nagellack? Vi ska svara på det: INGEN KUL ALLS. Vet du vad som är roligt? Att använda Sugar Crush Nail Polish för att få dina naglar att gnistra i en pastellgul Lemon Soda-nyans. Ännu bättre är att du kan lägga det i lager med andra färger för en matchande look.

Det här söta nagellacket är ett måste för alla som älskar godis! Nagellacket har en ”sockrig” textur i livliga färger med en subtil skimrande effekt. Nagellacket är perfekt för allas vår favoritsäsong, sommaren!

Sockereffekten skapas med en glittrig yta av reflekterande pigment. Sockret ger en slät och glansig yta. Nagellacket är perfekt för sköra naglar som behöver stärkas och det skyddar naglarna från slitage.

 • Lemon Soda-nyans
 • Gnistrar i pastellgul
 • Perfekt för sköra naglar

Mer om nagellack för sköra naglar

Har också du sköra naglar som lätt spricker, går av eller känns allmänt mjuka och svaga? Vi är många som kan känna igen oss i detta men tack och lov så finns det räddning och hjälp för att få till riktigt starka och friska naglar.

Jag brukar börja med grundläggande vård av händer, nagelband och naglar. Att tvätta händerna ofta och regelbundet är ett måste men det är därför viktigt att använda produkter som bibehåller fukt och spänstighet i huden. Detsamma gäller för nagelband som ofta spricker och gör det svårt att behålla en stark och frisk nagel. Ta lika bra hand om dina tassar som din övriga kropp och ditt hår. Återfuktande egenskaper i alla produkter som annars riskerar att torka ut huden och göra naglarna sköra är alltid att föredra.

Jag är noggrann med att ge mina naglar de bästa förutsättningarna och ser därför till att klippa försiktigt eller fila nageltopparna innan jag applicerar nagellack och ett stärkande överlack.

Många kanske tror att nagellack skulle vara skadligt för nageln men faktum är att de flesta produkter idag snarare skyddar sköra naglar mot ytterligare slitage och ökar chanserna att få långa, välvårdade och starka naglar.

Om naglarna är väldigt sköra och porösa föredrar jag att ha relativt neutrala och ljusa färger eller helt genomskinliga lack för att minska risken för att färgpigment stannar på nagelns yta.
När nageln upplevs mindre skör så fungerar alla nagellack för att skydda sköra naglar.

Applicera nagellack som vanligt och efter önskade effekter, bara fantasin sätter gränser. Låt lacket torka noggrant innan du eventuellt applicerar nästa lager eller ett avslutande överlack.
Att enbart använda ett stärkande överlack för att rädda sköra naglar är något som jag ofta gör under årstider då naglarna lätt blir sköra och torra.

Jag är också noggrann med att applicera nagelolja för att minska risken för att nagelbanden blir sköra och spricker.

Jag brukar låta mina naglar få vara en del av min dagliga skönhetsrutin vilket gör det lättare att slippa sköra naglar helt. Detta gör att jag snabbt når ett snyggt resultat eftersom att grunden för friska och välskötta naglar alltid är likadan.

Nagellack för att skydda sköra naglar är en förutsättning för att hålla naglarna starka trots upprepade tvättar många gånger om dagen.

Jag tycker att det bästa sättet att alltid ha snygga och starka naglar är att ta bort nagellacket helt och hållet minst en gång i veckan med speciell nagellackborttagning. Detta gör att du kan underhålla nagel och nagelband innan du målar dina naglar igen.

Att hålla naglarna friska och välskötta är inte så tidskrävande som man kan tro om man lägger ner en liten stund på ett noggrant arbete. Resultatet kommer att göra din nagelvårdsrutin mindre tidskrävande. Och resultatet kommer att bli snygga och starka naglar.

Produkter för sköra naglar finns i de flesta prisklasser och det viktigaste är ett noggrant grundarbete och att skydda sköra naglar från att bli ytterligare skadade.
Att ha en balanserad kost och att dricka tillräckligt med vatten är lika grundläggande för friska naglar som det är för våran hy och vårt hår. Att anpassa detta efter sina individuella behov är det bästa för ett hållbart resultat.

Leave a Comment