HemNaglarBästa nagellacket

Bästa nagellacket 2024

Nagellack är ett av de viktigaste stegen i en manikyr. Men vilken ska du använda? Det finns massor av alternativ där ute, och vilken färg du väljer kan bero på säsongen eller ditt humör. Här är de bästa nagellacken samt vad som utmärker nagellacken i jämförelse med resterande.

Bästa nagellacket:

 1. Essie Spring Collection 2021 762 Retreat Yourself 13,5 ml
 2. IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe
 3. Essie Nail Polish 15 Sugar Daddy 13 ml
 4. Essie Nail Polish Summer Soul-Stice 13.5 ml
 5. IsaDora Sugar Nails 131 Lemon Soda 6 ml

Bästa nagellacket

1. Essie Spring Collection 2021 762 Retreat Yourself 13,5 ml

Essies vårkollektion 2021 i begränsad upplaga är inspirerad av den avslappnade stämningen på ett spa i öknen. En perfekt balans mellan dämpade pastellfärger och vackra, ljusa färger. “Retreat Yourself” är en jordnära rosa nyans med ett pärlemorskimrande skimmer.

 • Begränsad upplaga
 • Perfekt för den avslappnade stämningen
 • Jordnära färg

2. IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe

Det här är ett nagellack för dig som vill komma i kontakt med den mjukare, mindre stressiga sidan av livet. En mjuk jordnära rosa nyans med ett pärlemorskimrande skimmer.

 • Mjuk färg
 • Ger ett lugnt intryck
 • Mjuk och jordnära rosa färg

3. Essie Nail Polish 15 Sugar Daddy 13 ml

Detta nagellack är en certifierad Essie-färg. Det är en originalformel med en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en smidig manikyr. Lacksformeln bibehåller hög salongskvalitet och gör att lacket håller länge. Använd två lager nagellack och sedan topplack för bästa resultat.

 • Kommer med professionell borste från Essie
 • Borsten ger en smidig manikyr
 • Lacket håller länge

4. Essie Nail Polish Summer Soul-Stice 13.5 ml

Det helt nya nagellacket Summer Soul-Stice från Essie är en vacker gul nyans som kan användas av både män och kvinnor. Den har märkets signaturborste och ger full täckning i bara två lager. Formulan håller sig glänsande i upp till två veckor och utgör en perfekt sommarmanikyr.

 • Vacker gul nyans
 • Kan bäras av både män och kvinnor
 • Kommer med Essies signaturborste

5. IsaDora Sugar Nails 131 Lemon Soda 6 ml

Sugar Nails nagellack har en “sockrig” textur i matta skimrande nyanser. Glittra extra mycket med detta hållbara, högpresterande nagellack som ger en ”sockrig” textur i matta skimrande nyanser. Använd Sugar Crush nagellack tillsammans med ett vanligt nagellack för att skapa den perfekta sugar crush-looken!

 • Nagellack med sockrig textur
 • Glittrar extra mycket
 • Kan användas tillsammans med ett annat nagellack

Att tänka på vid köp av nagellack

Alla har vi olika kvalité på våra naglar och nagelband, det är samma som med hy och hår. Kvalitén och utseendet är till mångt och mycket beroende av faktorer som kost, motion och återhämtning. Du har säkert också märkt att dina naglar är olika starka och har förmågan att bli långa vissa tider på året eller beroende på vad du äter eller hur du mår. Ett bra överlack för spruckna och flisiga naglar är ett bra sätt att vårda dina naglar.

Att tänka på hur ofta du tvättar händerna och med vilken tvål är också väldigt viktigt, detta riskerar att torka ut både nagelbanden och naglarna så det är då extra viktigt att tillföra fukt och näring till huden och naglarna.

Genom att först fila, klippa ned och vårda nagelbanden är förutsättningarna för att naglarna ska kunna växa sig starkare och minskar risken för att de spricker eller går av.

Tvätta händerna noggrant, fila ner naglarna om de har sprickor eller om de är fjälliga. Det kanske kan kännas tråkigt att klippa ner naglarna men faktum är att de har bättre chanser att växa sig starkare och längre om du klipper bort skadade naglar.

När du filat och klippt färdigt så bör du preparera nagelbanden med en vårdande nagelolja som mjukgör och stärker nagelbanden. Detta gör att dessa inte spricker lika lätt och minskar risken för nageltrång och inflammation. När nagelbanden och händerna har torkat helt så är det dags för nagellack.

Du kan välja nagellack med eller utan färg, det viktigaste för hållbarheten är att du gjort ett noggrant förarbete.

Väljer du att måla dina naglar med ett nagellack med färg så är det bra om du målar minst två omgångar. Låt alltid lacken torka helt innan du applicerar nästa lager.

Om du väljer ett lack med starka färgpigment finns det en liten risk för att skadade naglar drar åt sig av färgen och nagelns yta kan bli missfärgad. Om du har väldigt sköra naglar är det en fördel att använda lack med ljusare färger eller ett helt genomskinlig överlack.

Det bästa nagellacket är det som skyddar dina naglar mot ytterligare slitage och skador.
Vill du använda ett färgat lack trots att dina naglar har skador så kan du först applicera ett genomskinligt överlack för att sedan måla med ett färgat lack.

Överlacket lägger sig över de skadade områdena och minskar risken att lack tränger in i nageln och missfärgar ytan.

Ett överlack bör appliceras som ett sista steg även om du har målat dina naglar med ett pigmenterat lack.

När du ska ta bort nagellacket så är det väldigt viktigt att du använder en produkt för nagellackborttagning då dessa inte skadar vare sig nagel eller nagelband.

Ta alltid bort nagellack innan du filar och klipper dina naglar, annars kan du skada naglarna och det kan göra de skörare.

Ett bra nagellack hjälper faktiskt till att skydda nageln från slitage och skador. Bästa nagellacket för just dina naglar beror på vilket behov just du har.
Nagellack finns i alla färger och nyanser samt i alla prisklasser.

Leave a Comment