HemNaglarNagellack för fransk manikyr

Nagellack för fransk manikyr

Letar du efter det bästa nagellacket för fransk manikyr? Här är de bästa nagellacken för fransk manikyr! Jag har valt dessa nagellack baserat på hur de torkar, färgen, priset och recensionerna.

Bästa nagellacket för fransk manikyr:

 1. Essie Spring Collection 2021 762 Retreat Yourself 13,5 ml
 2. IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe
 3. Essie Nail Polish 15 Sugar Daddy 13 ml
 4. Essie Nail Polish Summer Soul-Stice 13.5 ml
 5. IsaDora Sugar Nails 131 Lemon Soda 6 ml

Bästa nagellacket för fransk manikyr

1. Essie Spring Collection 2021 762 Retreat Yourself 13,5 ml

Retreat Yourself är en mjuk rosa nyans som ger dina naglar den perfekta mängden lack. Färgen är fin och mycket subtil vilket gör den perfekt för fransk manikyr.

 • Mjuk rosa nyans
 • Enkelt att ta en perfekt mängd lack
 • Fin och subtil färg

2. IsaDora Velvet Matt Nails Lavender Vibe

Nagellacket har en speciell formula som ger dig sammetsmatta naglar! Inspirerad av lyxiga tyger som satin, sammet och taft, ger detta hållbara, snabbtorkande nagellack dina naglar en trendig, glamorös nyans. Nagellacket är diskret och passar därför utmärkt för fransk manikyr.

 • Formula som ger matta naglar
 • Inspirerad av satin, sammet och taft
 • Hållbart och snabbtorkande

3. Essie Nail Polish 15 Sugar Daddy 13 ml

Essie Nail Polish har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en smidig manikyr. Nagellacksformeln bibehåller hög salongskvalitet och gör att lacket håller länge. Använd två lager nagellack och sedan topplack för bästa resultat. Nagellacket är diskret och passar därför utmärkt för fransk manikyr.

 • Professionell borste ger exakt applicering
 • Essie ger en smidig manikyr
 • Lacket håller länge

4. Essie Nail Polish Summer Soul-Stice 13.5 ml

Sommaren är i full gång och solen också! Det är dags att ta fram en söt gul klänning och se till att du är skyddad från UV-strålarna. Den här sommaren erbjuder Essie två vackra nyanser för dig: Summer Soul-Stice och Sugar Daddy.

Detta är Soul-Stice, ett nagellack med en trendig färgkombination. Nagellacket är perfekt för fransk manikyr eftersom det är diskret.

 • Inspirerad av solen
 • Skyddar mot UV-strålar
 • Bra för fransk manikyr

5. IsaDora Sugar Nails 131 Lemon Soda 6 ml

Sugar Crush nagellack är den senaste produkten från IsaDoras berömda och omtyckta kollektion av nagellack. Den har en ”sockrig” konsistens i matta skimrande nyanser. Gnistra extra mycket med detta hållbara nagellack med hög effekt!

Sugar Crush-nagellacket är perfekt för fransk manikyr eftersom det är diskret och passar de flesta. Flaskan innehåller 6 ml färg som håller i upp till 7 dagar om den används en gång dagligen.

 • Sockrig konsistens
 • Matta och skimrande nyanser
 • Lämpad för fransk manikyr

Mer om nagellack för fransk manikyr

Fransk manikyr är ett samlingsbegrepp för ett specifikt sätt att måla naglarna. Principen är relativt lätt: en färg ska ligga precis på nagelns topp och resten av nageln ska antingen ha en neutral färg eller en valfri färg som matchar med färgen på toppen.

En fransk manikyr förutsätter faktiskt inte nödvändigtvis långa naglar, det är lika snyggt med denna typ av teknik på kortare naglar.

Förberedelser är A och O, börja alltid med att tvätta händerna, nagelbanden och naglarna noggrant med en bra tvål. Om du har lackade naglar sedan innan så bör du alltid ta bort nagellacket med en anpassad produkt för nagellackborttagning.

När du tvättat händerna, låt dem torka och fila ner ojämnheter och klipp bort skadade ytor om det behövs. Massera sedan nagelbanden med en återfuktande nagelolja eller en kräm.

För att få en snygg fransk manikyr börja med ett lack i valfri färg och pensla över hela nageln. Om dina naglar är sköra bör du börja med ett lager skyddande, genomskinlig lack. När du målat alla naglar med den första färgen, låt naglarna torka noggrant innan du går till nästa steg.

När naglar torkat helt är de redo för nästa lager lack. Detta lager lack ska appliceras precis i toppen på nageln. Det är en fördel att använda ett lack som har en smal pensel då detta lack ska läggas allra längst ut.

Oavsett om du väljer ett lack med mörk eller ljus nyans är det viktigt att vara stadig på handen och försiktig. Detta lack ska appliceras så varsamt som möjligt.

Konsistensen på lacken kan underlätta applicering och det beror på att visa lack flyter mer eller mindre lätt ut.

Bästa nagellacket för fransk manikyr är täckande och lätt att applicera samt ger ett jämnt och fint resultat. Vilken eller vilka nyanser du vill använda är helt beroende på vilket resultat du vill uppnå. En klassisk fransk manikyr är en neutral grundfärg med en vit eller ljus nyans på toppen av nageln.

Naglarna ser friska och välskötta ut men det finns egentligen inga regler för en fransk manikyr. Det är trendigt att invertera manikyren och måla en ljusare färg som grund och en mörkare färg som topp. Detta ger ett i ögonfallande resultat och dramatisk känsla.
Det är bara din fantasi som sätter gränser för hur du vill att din franska manikyr ska se ut och vilken effekt du vill uppnå.

Det är alltid viktigt att vårda dina naglar och nagelband, därför bör du regelbundet använda dig av återfuktande produkter för nagelband och händer. Detta är för att minska risken för infektioner och sprickor som kan leda till inflammationer.

För att få till en bra fransk manikyr finns det speciella nagellack, dessa är framtagna för att du så enkelt som möjligt ska kunna få till en perfekt manikyr. Men det går givetvis bra att använda vilket lack som helst. Bästa nagellacket för fransk manikyr är de färgkombinationer som du vill ha. Dessa kan anpassas efter tillfälle och övrig styling. Om du bara önskar dig en snygg manikyr kan du använda helt neutrala färger.

Lämna en kommentar