HemHårBästa hårinpackning för lockigt hår

Bästa hårinpackning för lockigt hår

Om du också har lockigt hår vet du hur svårt det kan vara att hitta rätt produkter för att hålla håret friskt och mjukt. I den här artikeln kan du inte bara hitta min bästa hårinpackning för lockigt hår utan också några alternativ som jag plockat ut som passar olika typer av lockigt hår. Är du i stället ute efter ett bra schampo kan du ta en titt på min sida om det bästa schampot för lockigt hår.

Bästa hårinpackningen för lockigt hår:

 1. Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition 200ml
 2. Sachajuan Curl Treatment 250ml
 3. Keune Care Curl Control Mask 200ml
 4. Maria Åkerberg Hair Therapy 100 ml
 5. Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml
 6. Maria Åkerberg Hair Mask 100 ml
 7. Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil 100 ml
 8. Maria Nila True Soft Masque 250 ml

Inpackning lockigt hår

1. Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition 200ml

bästa inpackning lockigt hår är Kérastase

En fantastisk behandling för lockigt hår som gör under för dina naturliga lockar. Denna inpackningen ger definierade lockar med naturlig glans, lyster och spänst, utan att tynga ner. En klar favorit hos mig och många andra!

 • Ger silkesmjuka och glansfulla lockar
 • Motverkar torrt och frissigt hår
 • Skydd mot luftfuktighet

2. Sachajuan Curl Treatment 250ml

Sachajuan Curl Treatment är en fuktgivande och väldoftande hårkur som framhäver lockar, räddar kluvna toppar och minskar friss. Den kommer dessutom i en praktisk pumpflaska, perfekt!

 • Ger mjuka och hållbara lockar
 • Formar utan att tynga ner
 • Luktar gott

3. Keune Care Curl Control Mask 200ml

Keune är populärt varumärke hos frisörer världen över. Denna återfuktande Care Curl Control Mask för fint och lockigt hår ger volym och gör håret mjukt och följsamt samtidigt som dina lockar definieras.

 • Motverkar friss
 • Ger glans och spänstiga lockar
 • Återfuktande

4. Maria Åkerberg Hair Therapy 100 ml

Lockigt hår kan vara svårt att tämja. Om du inte tar hand om det torkar det ut och blir frissigt. Hair Therapy kommer in och räddar dagen med denna behandling för lockigt hår. Det finns många anledningar till att ditt hår kan bli torrt, men med Hair Therapy kan du enkelt åtgärda det och få fint och mjukt hår igen.

 • Tar enkelt hand om lockligt hår
 • Motverkar att håret blir frissigt
 • Gör håret fint och mjukt

5. Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml

Olaplex Bond Intense Moisturizing Hair Mask är en tjock, krämig vårdande behandling för ditt hår, perfekt för dig med lockigt hår. Den närande formulan är utformad för att reparera, ge glans och volym samtidigt som den intensivt återfuktar håret. För bästa resultat kan du köra hela serien med Olaplex produkter, schampo, balsam och hårolja, de hittar du exempelvis hos Harmoniq.se.

 • Mycket koncentrerad hårinpackning
 • Tjock och krämig
 • Perfekt för dig med lockigt hår

6. Maria Åkerberg Hair Mask 100 ml

Är du trött på att ditt lockiga hår är ostyrigt? Hårinpackningen Maria Åkerberg Hair Therapy 100 ml är den perfekta lösningen! Denna hårinpackningen är gjord av naturliga ingredienser och ger en extra kraftfull behandling. Den lämnar ditt hår silkeslent och har en mjukgörande effekt på alla typer av hår. Den innehåller eteriska oljor ingefära, ylang ylang och grapefruktskal som har en renande och närande effekt.

 • Gör ditt lockiga hår enklare att styra
 • Gjort på naturliga ingredienser
 • Lämnar ditt hår silkesrent

7. Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil 100 ml

Maria Åkerbergs jojobaolja är en mångsidig och multifunktionell produkt som kan användas av hela familjen. Den är rik på E-vitamin, återfuktar och vårdar hud, hår och naglar. Den färglösa oljan är självbevarande och kan användas som hårinpackning för lockigt hår eller som ett alternativ till traditionell vattenfast kräm för händerna. Den tar även bort vattenfast mascara.

 • Mångsidig och multifunktionell olja
 • Rik på E-vitamin
 • Återfunkar och vårdar

8. Maria Nila True Soft Masque 250 ml

Maria Nila True Soft Masque är en grym hårinpackning för lockigt hår. En mild behandling för torrt hår som återfuktar, ger näring och gör håret silkeslent. Arganolja bekämpar frissighet, statisk elektricitet och ger glans. Colour Guard Complex minskar färgförlust orsakad av tvätt, värmestyling och skyddar håret från UV-strålar och fria radikaler. Applicera på nytvättat hår. Låt verka i 3 minuter. För en djupare effekt – applicera på handdukstorkat hår och låt verka i 5-10 minuter.

 • Grym hårinpackning för lockigt hår
 • Mild
 • Återfuktar

Hårinpackning lockigt hår

En hårinpackning för lockigt hår är ett bra sätt att tillföra håret en extra dos fukt när håret känns torrt och livlöst eller när du vill tämja dina lockar. Produkter anpassade för just lockigt hår ger extra mycket fukt och näring vilket hjälper till att definiera lockarna och minska friss. Oavsett om du har tunt hår eller tjockt hår med kraftigare strån så kan bra produkter anpassade för just ditt hår verkligen göra underverk.

Tunt hår – definiera lockar

Ett tunt hår som är vågigt eller lockigt mår bra av att tvättas och behandlas med anpassade produkter för vågigt respektive lockigt hår. Tänk på att om ditt hår är lite tunnare så är det extra viktigt att vara noggrann när produkterna sköljs ur. Om du låter produkter vara kvar i håret så finns det en risk att håret känns och ser oljigt ut snabbt. Produkter som inte sköljs ur ordentligt riskerar också att tynga ned lockarna vilket gör att det kan bli svårare att styla.

Olja för lockigt hår – Värmeskydd

Många med lockigt hår behöver värmebehandling innan styling och det är därför viktigt att du väljer ett bra värmeskydd innan du fönar håret eller använder styling-verktyg. Även här är det fördelaktigt att välja en särskild olja för lockigt hår, alternativt en värmespray.

Tänk på att låta dina lockar vila ifrån värme och även från solens skadliga UV-strålar, ett lockigt hår som utsätts för värmebehandling blir lätt skörare och frissigare under våren och sommaren. Försök att skydda håret mot direkt solljus och använd med fördel produkter som innehåller UV-skydd, många inpackningar för lockigt hår innehåller ämnen som skyddar håret.

1 thought on “Bästa hårinpackning för lockigt hår”

 1. Jag tycker också att Olaplex No.8 är helt otrolig. Jag har använt den i ett par månader nu och den har gjort en sådan skillnad!

  Men i kombination med K18 Repair Mask gör underverk för håret. Kolla in mitt inlägg med före och efter bilder på håret efter att ha använt Olaplex no.8 tillsammans med k18 🙂

  Reply

Leave a Comment